Äldre man till sjukhus efter trafikolycka


Vid 18.30-tiden på tisdagskvällen inträffade en trafikolycka mellan en lätt lastbil och en grävmaskin och en man född 1945 fick föras till sjukhus med ambulans.

Trafikolyckan inträffade på riksväg 44 i höjd med Siggestorp och enligt stationsbefälet vid polisen i Lidköping är föraren av den lätta lastbilen misstänkt för att inte anpassat avståndet till framförvarande fordon, utan kört in i grävmaskinen bakifrån. Föraren av den lätta lastbilen, en man född 1945, fick föras med ambulans till sjukhus med smärtor i bröstkorg och en hand. Föraren av grävmaskinen ska inte ha behövt sjukhusvård. Räddningstjänsten fick sanera vägbanan och under tiden släpptes trafiken på växelvis.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida