Flera narkotikabrott efter extra insats av polisen

Flera personer är misstänkta för olika fall av narkotikabrott efter att polisen gjort en extra insats under det senaste dygnet.
– Vi har en speciell grupp som jobbar lite extra med detta, säger Tomas Vänerfors, stationsbefäl vid polisen i Lidköping.


Här är några av fallen som polisen arbetat med det senaste dygnet och som berör fall där personer varit påverkade av narkotika.

Onsdag kl 17.20
Polisen anträffade två personer på Esplanaden som man misstänker är påverkade av narkotika. En man, född 1993, och en kvinna, född 1995, får följa med till polisstationen för kroppsbesiktning. En anmälan om narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Onsdag kl 21.41
I samband med en husrannsakan på en adress i Lidköping finner polisen misstänkt narkotika som tas i beslag. I bostaden befinner sig även två personer, en man född 2004 och en kvinna född 2002, och båda får följa med till polisstationen. Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte och kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Onsdag kl 23.32
Polisen gör ytterligare en husrannsakan på en adress i centrala Lidköping. Även här finner man narkotika i bostaden som tas i beslag. En man född 2002 får följa med till polisstationen för kroppsbesiktning. En anmälan om ringa narkotikabrott, eget bruk, samt narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte upprättas.

Torsdag kl 11.04
På resecentrum anträffas en man som misstänks vara både berusad och påverkad av narkotika. Mannen, som är född 1985, har försökt åka med en buss men då blivit stoppad. Polispatrullen bedömer att mannen ej kan ta hand om sig själv, så han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

 

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida