Full pott för Råda i premiären

Anna Larsson på väg att gratulera Lisa Funk till hennes 4-1-mål. Själv gjorde Anna 2-0 på straff. Foto: Urban Larsson.

På söndagseftermiddagen spelade Råda BK seriepremiär i division 2 hemma mot Skepplanda BTK och man vann till slut med 4-2.

Råda fick med sig alla poängen när man på söndagseftermiddagen tog emot Skepplanda på konstgräsplanen i Råda. Emma Käll gav Råda ledningen redan i den andra matchminuten och i halvtid var ställningen 2-0 efter att Anna Larsson ökat på ledningen på straff. Råda gick sedan fram till 3-0 på ett självmål innan Skepplanda tilläts reducera. Matchen slutade 4-2 och Rådas sista målskytt blev Lisa Funk med ett välplacerat skott. Nästa match för Råda är borta mot FC Trollhättan den 22 april.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida