Vårmarknaden är tillbaka

Nu på fredag är det vårmarknad och barnkalasfestival i Lidköping.

Den traditionsenliga Vårmarknaden är tillbaka Nya stadens torg i Lidköping, men i år i en lite ny tappning.

Sugs in i en förtrollande värld och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som, en blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små. Det kommer även finnas en hoppborg och andra aktiviteter för barnen, samt några utställare och marknadsstånd enligt den årliga handelstraditionen.

Tider:
Marknad och hoppborg: kl 10:00-16:00.
Barnkalasfestivalen: kl 11:00. Meet & Greet kl 12:15.

Dessa barnfavoriter besöker Lidköping

Mamma Mu & Kråkan
En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.

Sjung med Pettsson & Findus
En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.

Daniel Kane
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

Annika Herlitz
Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida