Familjekväll och öppet hus på Örslösa skola

Albin Ekdahl i klass 5 var en av alla som spelade brännboll under familjekvällen. I bakgrunden syns klasskamraterna Fabian Hansson och Oskar Larsson. Foto: Urban Larsson.

På onsdagskvällen var det familjekväll och öppet hus på Örslösa skola och både elever, föräldrar och skolans personal var på plats för att umgås och delta i de olika aktiviteterna.

Det blev en lyckad kväll i Örslösa skola på onsdagen då både förskola, skola och fritids bjöd in till familjekväll. Det spelades bland annat brännboll, där både barn och vuxna deltog, och man kunde även rida käpphäst, tävla i den för dagen uppställda hinderbanan eller gå en tipspromenad med kluriga frågor. Skolans lokaler stod öppna för de som ville se sig om i sitt barns klassrum eller någon av verksamhetens övriga lokaler och för de som var fikasugna såldes hembakt fika under kvällen. Det var traditionsenligt klass 5 som stod för försäljningen av fika och enligt uppgift såldes de hembakta fikabrödet och kakorna slut, så man får förmoda att det blev ett bra tillskott till klasskassan inför kommande klassresa.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida