BILDEXTRA: 40 bilder från lördagens cruising


På lördagskvällen höll Roadmasters i Lidköping sin årliga vårcruising och  som vanligt var intresset stort, både när det gäller antalet bilar som deltog samt åskådare som var på plats för att följa cruisingen.

Många intresserade hade samlats efter Skaragatan för att följa cruisingen som började klockan 18.00 på lördagkvällen och höll på fram till midnatt. Det bjöds även på livemusik med Jonzy & Boman i klubbens lokaler på Skaragatan i Lidköping. Här kommer bilder från cruisingen.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida