Hello Summer Festival i Lidköping


Den 20 juni välkomnas sommarlovet med Hello Summer Festival på gräsytan vid Östbyskolan i Lidköping.

 

Det utlovas en folkfest för alla åldrar fullspäckad med prova på-aktiviteter och mindre tävlingar med stadens föreningsliv. På scenen får man ta del av lokala akter, ett akrobatiskt framträdande av Felix och Philos, och Panetoz senaste hits. Konferencier för festivalen är TikTok-profilen Malte Flensén (@sverigesbottenskrap). Lidköpings FK P07 står för försäljning av mat och fika på området. Ett begränsat antal parkeringsplatser finns i anslutning till festivalen, så de som kan uppmanas ta cykel dit. Det är fri entré till evenemanget som pågår mellan klockan 16.00-20.00 och arrangeras i samarbete med AB Bostäder.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida