Lidköpingsbo åtalas för bidragsbrott


En 30-årig man från Lidköping åtalas för bidragsbrott efter att han till Försäkringskassan lämnat oriktiga uppgifter i ansökan om tillfällig föräldrapenning.

Mannen åtalas för 12 fall av bidragsbrott och totalt ska mannen ha erhållit 22 587 kronor, utan att ha rätt till det. Åklagarens påföljdsförslag är villkorlig dom och 50 dagsböter á 240 kronor. Totalt 12 000 kronor.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida