Sommar i Trägårn med Patrik Isaksson

Patrik Isaksson spelar i Lidköping den 29 juni. Foto: Lasse Persson.

Torsdagen den 29 juni klockan 19.00 uppträder Patrik Isaksson på Dina-scenen i Stadsträdgården i Lidköping.

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Ruta 1” – låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation. Han har också spelat in duetter med bland andra Marie Fredriksson, Joey Tempest, Merit Hemmingson, Anders Glenmark, Ellen Bergström och Helene Sjöholm. ”Mellan hopp och förtvivlan”, artistens sjunde album, släpps den 12 maj och följs av en längre sommarturné med Patrik och hans band Nygatan.
Det är fri entré till evenemanget.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida