Museiresan på Vänermuseet


Häng med på Museiresan runtom i Västsverige den 14 juni till 31 augusti.

Under sommaren kan ni följa det lilla arbetsbiet på en resa bland olika arbetslivsmuseer och uppleva aktiviteter för hela familjen. Biet tar er med på en resa för att upptäcka och utforska olika yrken och hur livet kunde te sig förr. På Vänermuseet får ni med hjälp av en smartphone eller en surfplatta (finns att låna) uppleva utställningen Berättelser från Lidköping på ett nytt och roligt sätt. Tillsammans med spelets karaktärer, Lidköpingsbarnen Stina och Carl Johan, utför ni uppdrag som till sist leder er till en spännande överraskning. Alla åldrar är välkomna men aktiviteten fungerar bäst för den läskunnige eller tillsammans med en vuxen. Alla museer har olika aktiviteter och uppdrag att lösa. Fråga efter Museiresans pass på det första museet du besöker. I passet samlar du stämplar efter utförda aktiviteter. Efter tre stämplar får du en present.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida