Lidköpingsbo dömd till fängelse för bedrägeri


En 27-årig man från Lidköping har av Skaraborgs tingsrätt dömts till två månaders fängelse för fyra fall av bedrägeri.

Brotten inträffade i juli och augusti förra året, men det är först nu som mannen fått sin dom. Mannen ska ha sålt ett Nintendo Switch med tillhörande spel till ett flertal personer, utan avsikt att leverera spelet. I och med det lurade han fyra personer att betala in pengar till honom och han ska nu betala skadestånd på totalt 7 059 kronor till de drabbade. Mannen ska även betala en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida