Next Stop Örslösa

Äger du en EPA-traktor kan du ställa ut den på Next Stop Örslösa och vara med och tävla om ett presentkort från Biltema.

Som en del av årets sommarlovsprogram bjuds ikväll alla barn och ungdomar, från årskurs 6 och uppåt, in till Next Stop Örslösa.

Det utlovas ett skönt häng vid Örslösa idrottsplats med bland annat grafittimålning, sumobrottning och korvgrillning. Man kan även ställa ut sin EPA-traktor och tävla om ett presentkort från Biltema. Next Stop Örslösa pågår mellan klockan 18:00-20:00.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida