Åtalas för misshandel på Fredriksdalskolan


En 16-årig pojke åtalas för att ha slagit en annan person i ansiktet på Fredriksdalskolan i Lidköping och han åtalas nu vid Skaraborgs tingsrätt, misstänkt för misshandel.

Händelsen ska ha inträffat den 28 mars i år. Slaget ska ha orsakat smärta och ömhet. Pojken som är misstänkt för misshandel vidgår händelseförloppet, men förnekar brott. Det ska dock finnas vittnen som sett händelsen och som kan intyga att att den tilltalade slagit målsäganden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida