Begärs häktad för misshandel och barnfridsbrott


En 35-årig man boende i Lidköping har gripits och sitter anhållen misstänkt för misshandel och barnfridsbrott på en adress i centrala Lidköping.

Mannen, som är medborgare i Demokratiska Republiken Kongo, greps vid 22-tiden på söndagskvällen och anhölls natten till måndag. Enligt häktningsframställan är mannen misstänkt för två fall av misshandel och fem fall av barnfridsbrott.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida