Bildextra: IK Fregatten avslutade mot Lidköpings FK

Den 13 juni möttes IK Fregatten och Lidköpings FK:s F11-lag i en match på Ågårdsvallens konstgräsplan. Foto: Urban Larsson.

Den 13 juni höll IK Fregatten avslutning på vårens fotbollssäsong och det med match mot Lidköpings FK:s F11-lag.
– Det gick bra, men det var väldigt varmt, tyckte Carl Flygare som spelade för IK Fregatten.


Det blev en solig och varm tillställning på Ågårdsvallens konstgräsplan när IK Fregatten traditionsenligt höll säsongsavslutning med match mot Lidköpings FK:s F11-lag. Förväntansfulla killar och tjejer från IF Fregatten mötte lika förväntansfulla tjejer från Lidköpings FK och det blev en välspelad match där Lidköpings FK till slut stod som segrare med 9-2.
– Det gick jättebra och det var jättekul, tyckte LFK-spelarna Bihter Osman, Emilia Pupcevic och Felicia Gjerald Lundgren, som även gav beröm till motståndarlaget. Bland åskådarna fanns bland annat representanter från Kajsa Bolins stiftelse som bland annat beviljat medel för att stödja IK Fregattens verksamhet. Efter matchen bjöds det på grillad korv och hamburgare.
Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida