Olika länders flaggor på studenten även i Lidköping

Många valde att fira studenten med andra flaggor än den svenska, även i Lidköping. Foto: Urban Larsson.

Allt fler studenter väljer att bära andra flaggor än den svenska under studentfirandet, och så även i Lidköping.

Andra nationers flaggor på studenten har blivit vanligare och detta har diskuterats flitigt, framför allt på sociala medier, den senaste tiden. Alla som var framme och såg när De la Gardiegymnasiets studenter sprang ut från trappan den 14 juni, och följde de efterföljande festligheterna i Stadsträdgården och vid Nya stadens torg, kunde konstatera att trenden med många andra flaggor än den svenska är tydlig även här i Lidköping.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida