Sommar i trägårn med Timo Räisänen

Nu på torsdag kommer Timo Räisänen till Lidköping och Dina-scenen.
Nu på torsdag den 13 juli klockan 19,00 uppträder Timo Räisänen på Dina-scenen i Stadsträdgården
 
Med nio album och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen etablerat sig som en av Sveriges främsta liveartister. Med en gedigen låtkatalog är han också hyllad för sina känsliga tolkningar av bland andra Ted Gärdestad. En entertainer, en komiker som lockar till skratt och för publiken rakt in i det sällsamma allvaret. När han inte turnerar roar sig Sveriges största indie-artist med att balansera farligt nära gränsen till det inom genren otillåtna, vare sig han tolkar Mariah Carey eller spelar in en 24-spårig julskiva. 
Fri entré hela kvällen.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida