Elev misshandlade lärare på Fredriksdalskolan


En 16-årig pojke har dömts för misshandel efter att han slagit en lärare i ansiktet på Fredriksdalskolan i Lidköping.

Händelsen inträffade den 28 mars i år, då pojken var 15 år. Pojken ska enligt domen ha utdelat en knytnävsslag som träffade läraren på käken. Slaget orsakade bland annat smärta och huvudvärk. Pojken döms till 35 timmars ungdomstjänst. Han ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida