Ung kvinna bar kniv på Resecentrum


En 24-årig kvinna från Lidköping åtalas nu för brott mot knivlagen, detta efter att hon den 22 juni stoppades med en kniv på Resecentrum på Bangatan i Lidköping.

Enligt stämningsansökan åtalas kvinnan för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra föremål och det yrkas att i beslag tagen kniv förverkas från kvinnan. Kvinnan varken erkänner eller förnekar brott och målet kommer att tas upp i Skaraborgs tingsrätt den 24 juli.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida