Kulturresa på Vänern med Sigrid Storråda


Nu kan du följa med vikingaskeppet Sigrid Storråda ut på Vänern i sommar.

Ta med familjen och picknick-korgen och upplev Vänerns vackraste skärgård ombord på ett vikingaskepp. föreningar, företag med mera. Turena utgår från Läckö slott, klicka här för att se datum och köpa biljetter.
Vill du boka en egen kulturresa med Sigrid Storråd så erbjuds detta ända fram till början av oktober då det går att bo.a kulturresor för både privata grupper, skolor, föreningar, företag med mera.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida