Motortorsdag på torget

Ikväll är det åter dags för Motortorsdag på Nya stadens torg i Lidköping.

Ikväll är det Motortorsdag på Nya stadens torg i Lidköping. Ett event för hela familjen som anordnas under fem torsdagar under sommaren. 

Mitt på Nya stadens torg får fordon och utställningsbilar visa upp sig. Alla fordon är välkomna, allt från veteranbilar till moderna bilar och motorcyklar. Träffen startar klockan 17:00 och håller på till cirka 20:00.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida