Man åtalas – hade både kniv, sax och knogjärn


En 32-årig man från Lidköping åtalas nu vid Skaraborgs tingsrätt efter att han gripits på Mellbygatan i Lidköping med både en kniv, en sax och och två ringar som används som knogjärn.

Händelsen inträffade den 12 augusti på Mellbygatan i centrala Lidköping. Den åtalade har erkänt brott och han åtalas nu för brott mot lagen beträffande knivar och andra farliga föremål. Brottet bör enligt stämningsansökan betraktas som grovt då mannen innehaft flera knivar och farliga föremål som han förvarats lättillgängligt och befunnit sig på en plats där det vistades mänga människor, samt då det funnits risk att föremålen skulle användas vid brott mot liv och hälsa. Det yrkas att de beslagtagna sakerna ska förverkas från mannen.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida