Bildextra: 60 bilder från danstävlingen i Lidköping

I lördags hölls det danstävling i Lidköping. Bror Olle Brooks och Filippa Kavalic segrade i klassen modernt duo champion junior II/vuxna. Foto: Urban Larsson.

Igår lördag hölls det danstävling i konstnärlig dans i Lidköping och det blev en stor framgång för dansarna från Lidköping med många pallplatser och flera segrar i de olika klasserna.

Lördagens danstävling i De la Gardieskolans sporthall lockade dansare från hela Sverige och det dansades i jazz, showdans, och modernt i både solo, duo och grupp. Tävlingen, som arrangerades av 300 Dance studio i Lidköping, var en challenger-tävling, och det tävlades i klasserna silver, guld och champion. Här är 60 bilder från danstävlingen och samtliga resultat från tävlingen hittar du här.
Vill du se fler bildreportage som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida