Kvinna dömd – stal varor för 5 000 kronor på Kicks


En 32-årig kvinna från Lidköping har dömts för stöld efter att hon stulit varor för 5 031 kronor på Kicks i Lidköping.

Händelsen inträffade den 26 juli i år då kvinnan, som vid tillfället var narkotikapåverkad, tagit varor och gått ut ur butiken. Kvinnan, som förekommer i belastningsregistret under 13 avsnitt, varav 8 avser tillgreppsbrott, döms nu för stöld till skyddstillsyn. Hon dömdes även i mars 2020 för stöld till villkorlig dom och dagsböter. Därefter har hon lagförts vid tre olika tillfällen för ringa stöld under 2021 och 2022 till dagsböter. Kvinnan ska även betala lagstadgad avgift till Brottsofferfonden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida