Villa tog två nya poäng i Svenska cupen

Christoffer Edlund gjorde fyra mål när Villa Lidköping på onsdagskvällen besegrade IFK Motala med 7-4. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping har fått en drömstart i Svenska cupen med fyra poäng av fyra möjliga efter de två inledande matcherna.

Villa Lidköping startade med att besegra Frillesås och tog på onsdagskvällen sin andra raka cupseger när laget besegrade IFK Motala med 7-4 inför hemmapubliken. Villa fick en fin start på matchen och var i ledningen med 4-0 efter bara 19 minuter och i paus var ställningen 6-1. Trots en tuff period i delar av den andra halvleken, kunde Villa kontrollera matchen och till slut vinna med 7-4. Christoffer Edlund stod för fyra mål, Tobias Augustsson fick göra sitt första mål i sitt nya lag, Johan Löfstedt sköt in 2-0 och Tim Persson slog spiken i kistan med sitt 7-4-mål.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida