Esplanaden stängs av för biltrafik nu på lördag

Den röda linjen på kartan visar sträckan som berörs av den tillfälliga avstängningen. Illustration: Lidköpings kommun.

Nu på lördag den 9 september kommer trafiken på Esplanaden påverkas i samband med det demonstrationståg som ska gå mellan De la Gardieskolan och Stadsträdgården.

Den tillfälliga avstängningen blir som längst mellan klockan 13:00-14:00 och avser sträckan mellan trafiksignalerna på Hamngatan vid Wennerbergsbron till trafiksignalerna vid Mellbygatan och Esplanaden. Så snart demonstrationståget har passerat kommer vägsträckan att öppnas igen.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida