Kvinna från Lidköping dömd för narkotikabrott


En 30-årig kvinna från Lidköping har av Skaraborgs tingsrätt dömts för ringa narkotikabrott efter att hon olovligen använt cannabispreparat.

Kvinnan greps strax innan sommaren på Hamngatan i centrala Lidköping och hon har nu fått sin dom. Påföljden, som även innefattar en tidigare utdömd påföljd, blir 100 dagsböter á 50 kronor. Totalt 5 000 kronor. Kvinnan ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden samt ersätta staten för provtagning och analys med 1 300 kronor.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida