Santa run även 2023 – intäkterna går till Hospice Gabriel

En bild från Santa run 2022. Foto: Therese Flensén.

Santa run är ett välgörenhetslopp i Lidköping där alla intäkter oavkortat går till Hospice Gabriel. Nu är det klart att det blir ett lopp även 2023. 

Den 2 december arrangeras årets Santa run ska i centrala Lidköping. Man kan välja mellan att springa, lunka eller gå en valfri bana på 1, 2 eller 5 kilometer iklädd tomtekläder. Start och mål är på Nya stadens torg. Det är ingen tidtagning och anmälan sker på plats till en startavgift på 50 kronor per deltagare, pengar som oavkortat går till Hospice Gabriel i Lidköping. Loppet arrangeras av Lidköpings VSK.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida