LFK uppe på fjärde plats

Alma Nygren gjorde två av målen när Lidköpings FK besegrade Gamla Upsala SK. Arkivfoto: Urban Larsson.

I lördags spelade Lidköpings FK hemma på IP Framnäs mot Gamla Upsala SK och det blev seger med 3-1.

LFK har haft en bra höst i Elitettan och med endast två matcher kvar är laget nu uppe på en fjärde plats i tabellen. Chansen till kvalspel är dock ute, då det skiljer 12 poäng upp till Alingsås IF på kvalplats. Senaste segern kom alltså mot Gamla Upsala SK och det var Alma Nygren, två mål, och Moa Öhman som stod för målskyttet. Nästa match är hemma mot Umeå IK FF den 4 november. Umeå som just nu innehar femteplatsen i tabellen, bara en poäng efter Lidköpings FK.

Länk till samtliga resultat och aktuell tabell hittar du här.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida