Sjölunda Ängs förskola firar 10 år


Sjölunda Ängs förskola har funnits i 10 år och fredagen den 10 november mellan klockan 15:00-17:00 kommer detta att firas.

Du som är eller har varit barn, förälder, pedagog, personal, granne eller på något annat sätt varit en del av Sjölunda Ängs första 10 år är då välkommen på jubileumsmingel, enligt information på kommunens hemsida.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida