HC Lidköping besegrade serieledaren

Oscar Ahokas avgjorde matchen genom att göra 3-2 till HCL endast 18 sekunder in i förlängningen. Foto: Urban Larsson.

På fredagskvällen spelade HC Lidköping hemma mot serieledaren Vänersborgs HC i hockeytvåan och det blev seger med 3-2 efter förlängning.

Vänersborg inledde starkast och var i ledningen med 2-0. HCL kom dock tillbaka och efter full tid var ställningen 2-2 efter mål av Edvin Eriksson och Hugo Thörn i hemmalaget. Stor hjälte för hemmalaget blev dock Oscar Ahokas som avgjorde matchen efter endast 18 sekunder in i förlängningen. Det var HC Lidköpings fjärde raka seger och laget ligger nu på en fjärde plats i tabellen på 14 poäng efter nio spelade matcher. Nästa match är borta mot Hanhals Kings den 1 november.

Aktuell tabell hittar du här.

Vill du se fler sportnotiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida