Sjunde raka för Villa

Villa öste in mål mot Mölndal Bandy. Här gör Ebba Stern 9-0 för hemmalaget. Foto: Urban Larsson.

På lördagseftermiddagen spelade Villa Lidköping mot Mölndal Bandy i Sparbanken Lidköping arena och det slutade med storseger för hemmalaget med hela 13-0.

Villa inledde målskyttet redan i den 3:e matchminuten och efter den första halvleken var ställningen 6-0 till hemmalaget. I inledningen av den andra halvleken stod Mölndal emot lite bättre men mot slutet av matchen tog Villa över helt och man kunde enkelt åka igenom gästernas försvar. Bäste målskytt blev blev Ida Friman med fem mål. Nästa match är mot Sunvära SK den 13 december.

Elitserien bandy
Villa Lidköping BK-Mölndal Bandy 13-0 (6-0)
1-0 Mathilda Öhman (3), 2-0 Ida Friman (6), 3-0 Sanna Gustafsson (20), 4-0 Ellen Nilsson (20), 5-0 Ida Friman (25), 6-0 Matilda Öhman (41), 7-0 Matilda Öhman (61), 8-0 Ida Friman (68), 9-0 Ebba Stern (70), 10-0 Ida Friman (78), 11-0 Ida Friman (82), 12-0 Moa Friman (82), 13-0 Moa Friman (84).
Hörnor: 16-1 (7-1).