Julmarknad i Spiken


Nu till helgen den 16-17 december bjuds det in till julmarknad i Spikens fiskehamn
på Kållandsö.

Julen står för dörren och i Spikens fiskehamn firas det med traditionell julmarknad sista helgen innan jul. Här kan delikatesser från Skaraborgs lokala matproducenter inhandlas till julbordet och det går till exempel  att köpa fiskdelikatesser, kött- och chark, vilt, lamm, ost, bröd, sylt, honung, marmelader och en hel del annat.  På plats finns även en rad hantverkare som erbjuder ett unikt utbud och möjligheten att hitta de allra sista klapparna att fylla tomtesäcken med. Marknaden hålls öppen mellan klockan 10.00 till 16.00 båda dagarna.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida