87-åring dömd för smitning


En 87-årig man boende på en mindre ort i Lidköpings kommun har dömts för smitning från olycksplats och påföljden blir dagsböter.

Händelsen inträffade den 1 april på parkeringen vid ICA Kvantum Hjertbergs i Lidköping då mannen ska ha backat in i en annan bil och sedan åkt från platsen utan att lämna sina kontaktuppgifter. Mannen döms av Skaraborgs tingsrätt till 40 dagsböter á 200 kronor. Totalt 8 000 kronor. Han ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida