Knutdans på Nya stadens torg

Den 7 januari bjuder Lidköpings folkdansgille in till knutdans på Nya stadens torg i Lidköping.
Söndagen den 7 januari ska julen dansas ut och klockan 16.00 blir det knutdans på Nya stadens torg i Lidköping.


Det bjuds på dansuppvisning med Lidköpings folkdansgille och underhållning av musikskolans lucia. Det blir även danslekar och godispåsar till alla barn. Musik av Jimmy Petersson, Jens Nathansohn och Leif Svensson.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida