LAIK tog poäng på Boltic

Johan Karlsson gjorde ett av målen när LAIK spelade 3-3 borta mot IF Boltic. Arkivfoto: Urban Larsson.

Lidköpings AIK spelade på annandag jul match borta mot IF Boltic och man fick med sig en pong hem från Tingvalla isstadion. Det borde dock ha blivit två.

Alfred Malm gav Laik ledningen med 1-0 i den 59:e minuten. Sex minuter senare utökade Johan Karlsson till 2-0 och lika många minuter senare gjorde Hampus Pettersson 3-0. Där borde matchen varit avgjord. Boltic reducerade i den 82:a minuten, reducerade på nytt i den 88:e minuten, och i den 94:e matchminuten kom kvitteringen som betydde 3-3. Istället för två poäng fick alltså LAIK nöja sig med en poäng i toppmatchen mot IF Boltic. LAIK ligger nu på en sjunde plats i tabellen med 14 poäng efter tolv omgångar. Nästa match är hemma mot Boltic nu på fredag den 29 december.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.