Mens! – Ny utställning på Vänermuseet

Utställningen MENS! kan ses på Vänermuseet i Lidköping den 5-31 mars.
I utställningen MENS!, som pågår på Vänermuseet den 5-31 mars, kan du ta del av tre konstverk som sätter mens i fokus.

Konstnärerna bakom verken har med sin konst försökt plocka bort tabun, väcka debatt och skapa förståelse för ämnet, allt för att förändra synen på mens. Mens ger liv och är en del av mångas vardag. Ändå kan ämnet fortfarande vara laddat, svårt att prata om Utställningen ger även röst åt personliga berättelser och gör historiska nedslag. Utställningen är producerad av Halmstads konsthall.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida