UF-och Framtidsmässa i Lidköping

Den 22 mars arrangeras årets UF-mässa, och denna gången i Sparbanken Lidköping arena.

Den 22 mars går UF-mässan 2024 av stapeln i Sparbanken Lidköping arena och samtidigt anordnas även Framtidsmässan.

Hundratals unga entreprenörer ställer ut sina företag och tävlar i olika grenar inom företagande. Låt dig inspireras av deras affärsidéer, köp produkter, ta del av tjänster och knyt kontakter för framtiden. Det här är mässan man inte vill missa. I år anordnas även Framtidsmässan – ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Lidköpings Kommun och Näringslivet i Lidköping – i samma arena med tillhörande rekryteringstorg, ett gyllene tillfälle att locka nya medarbetare till sin bransch. Här ställer flera arbetsgivare ut och alla är välkomna. Båda mässorna är gratis för besökare och man håller öppet mellan kl. 11.00-17:00.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida