Kärleksstigen i Lidköping

Kärleksstigen i Lidköping. Foto: Mikael Sjömark.

Kärleksstigen är en kärleksfull promenad längs Lidan i centrala Lidköping. Nu kan du ta med någon du tycker om på en kärleksfull promenad längs Lidan och njuta av stämningsfull belysning av olika slag.

Dekorerade träd, ljusinstallationer och upplysta träd är exempel på det ni möter längs Kärleksstigen, som tänds i samband med gatubelysningen. Kärleksstigen sträcker sig mellan torgbron och den gröna gångbron och sitter uppe till och med den 17 mars 2024. Kärleksstigen är framtagen av Lidköpings kommun i samarbete med Destination Läckö-Kinnekulle.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida