Kulturkväll i Rackeby bygdegård

Foto: Jan Hamberg.
Lördagen den 2 mars klockan 18:00 blir det kulturkväll i Rackeby bygdegård och temat för kvällen är Evert Taube.

Musikgruppen ”Bygdenz Band” tolkar Evert Taube och bjuder på en kavalkad av Evert Taubes visor, resor och liv. Det är risk för allsång. Det serveras även något ät- och drickbart i anslutning till konserten, som beräknas pågå till cirka 20:30.

Inträde för medlemmar i bygdegårdsföreningen är 150 kronor och för icke medlemmar 200 kronor. Anmälan senast måndag 26 februari till Inger Kronqvist 072-372 90 97.


Vill du se fler notiser om olika kulturevenemang på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida