Ny ekonomichef för Lidköpings kommun

Christina Widén blir ny ekonomichef i Lidköping kommun.

Christina Widén som idag är ekonomichef för barn och ungdomsförvaltningen i Karlstads kommun blir Lidköpings kommuns nya ekonomichef och tillika vice vd i Lidköping Stadshus AB.

– Rollen som ekonomichef är en nyckelbefattning för Lidköpings utveckling och därför är jag mycket glad över att kunna välkomna Christina till oss. Hon har lång erfarenhet från offentlig sektor, nu senast som ekonomichef i Karlstads kommun, som liksom vår kommun är i tillväxt. Jag ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsresa och nu kompletterar vi vår kommunledning med en erfaren ekonomichef och fortsätter att bygga Lidköping hållbart, robust och säkert för framtiden, säger Ulrika Strandroth Frid, kommundirektör i Lidköpings kommun.
– Jag brinner för att leda verksamheter som bidrar till samhällsnytta och en hållbar framtid. Jag har under mina år i Karlstads kommun bland annat utvecklat en långsiktig och stabil ekonomistyrning, långsiktig lokalinvesteringsplanering för att bidra till en växande stad. För mig är det viktigt att utveckla nya arbetssätt med hjälp av digitala lösningar för att bidra till en effektiv verksamhet med hög kvalitet och ser mycket fram emot att få börja i Lidköpings kommun, säger Christina Widén.

Christina börjar sin tjänst i Lidköpings kommun 1 augusti 2024.

Christina Elisabeth Widen, september 2022
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida