HK Lidköping pressade Team Kropps på bortaplan

Herman Henriksson gjorde 10 mål för HKL i förlustmatchen mot Team Kropps. Arkivfoto: Urban Larsson.

HK Lidköping hade 27-27 på bortaplan mot Team Kropps men förlorade till slut med 29-33.

HKL hade 17-17 efter den första halvleken och 27-27 med mindre än tio minuter kvar att spela. Då gjorde hemmalaget fyra raka mål och gick ifrån till 31-27, något som HKL inte lyckades hämta ikapp. HK Lidköping förlorade till slut med 29-33. Bäste målskytt för HKL blev Herman Henriksson med tio mål. Trots förlusten leder HKL serien med en poäng, tvåan KFUM Trollhättan har dock två matcher mindre spelade.

Målskyttar HK Lidköping: Herman Henriksson (10), Jacob Torstensson (5), Erik Svensson (4), Oscar Frölin (3), Axel Åkergårdh (3), Sixten Boegård (2) och Martin Dahlin (2).