Jon Henrik Fjällgren till Lidköping

Jon Henrik Fjällgren kommer till Lidköping den 17 september. Foto: Peter Holgersson.

Lördagen den 17 september blir det konsert med Jon Henrik Fjällgren i De la Gardiegymnasiets aula i Lidköping.
Jon Henrik Fjällgren bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera. Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik sin musik ut i hela landet för en längre turné.
– Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in på de olika spelplatserna och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida