Lidköpings tennisklubb firade 110 år

LTK:s styrelse: Nina Hejmar, Anna-Karin Magnusson, Linnea Bengtsson, Markus Hejmar och Moa Strömberg Rydqvist.

Under helgen som gick samlades ett 50-tal medlemmar i Lidköpings Tennisklubb för att fira att klubben funnits i 110 år.

Den 20 juni 1912 bildades Lidköpings tennisklubb. 1915 anlades stadens första tennisbana vid nuvarande Wennerbergskolan. 1977 påbörjades byggnationen med den tennishall som Lidköpings tennisklubb har i dag och den senaste ombyggnationen stod klart 2010.
Jubileumsfirandet var sponsrat av Sparbanken Lidköping och medlemmarna bjöds på mingel med mat och dryck. En så kallad tennisblixt genomfördes där man spelar 15 minuters dubbelmatcher med nya med och motspelare vid varje match, och här deltog såväl unga som lite äldre spelare. De som inte spelade tennis kunde njuta av att titta på tennisspel på fyra tennisbanor inne i tennishallen och fika och mingla uppe på ”bryggan”. Det fanns också en tipspromenad med frågor som handlade om både tennisens och LTK:s historia. Calle Ryding blev vinnare i tipspromenaden och vinnare i dubbelblixten blev Felix Magnusson, Sandra Carlander, Linnea Tellevik Holm, Edvin Carlander, Melvin Anderberg och Valter Sunnemark. Stora delar av Lidköpings tennisklubbs styrelse var på plats och framförde stort tack till samtliga klubbens medlemmar och att man ser fram emot de kommande 110 åren och fler därtill.

Spelarna som deltog i dubbelblixten.
Calle Ryding vann tipspromenaden. Här med LTK styrelseordförande Linnea Bengtsson.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida