Eva Dahlgren kommer till Lidköping

Den 2 december uppträder Eva Dahlgren i Sparbanken Lidköping arena.

Eva Dahlgren åker på turné med ”En blekt blondins hjärta – Vintage Tour” och den 2 december uppträder hon i Sparbanken Lidköping arena.

Den 12 september 1991 släpptes Eva Dahlgrens ”En blekt blondins hjärta”. Med 1 miljon sålda fysiska album är ”En blekt blondins hjärta” ett av de mest framgångsrika albumen i svensk musikhistoria. Vid digitaliseringens intåg, runt albumets 17:e levnadsår satte även strömmandet av albumet fart och har idag nått över 22 miljoner streams. Ett album som ständigt hittar en ny publik och lever vidare. I slutet av 1991 begav sig Eva Dahlgren ut på konsertturnén; ”En blekt blondins resor” och för första gången spelades ”En blekt blondins hjärta” live. Nu tar Eva med ”En blekt blondins hjärta – Vintage Tour” ut i Sverige och den 2 december kommer hon till Lidköping och Sparbanken arena.
Arrangör är: All Things Live Sweden

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida