After work med Kristian Anttila

Ikväll kommer Kristian Anttila till Folkets hus i Lidköping.

Folkets hus i Lidköping öppnar höstens after work-scen ikväll den 23 september med hitmakaren Kristian Anttila.

I över 15 års tid har Kristian försett oss med tonsättningar av livets skevheter i form av låtarna Västra Frölunda, Smutser, Vill ha dig, Magdalena (Livet före döden), Världens snuskigaste man, Hisingen-Manhattan, Paul Weller, Livet är det som pågår medan du väntar på sådant som aldrig händer. Med över 800 spelningar i bagaget har han spelat inför publiker i alla storlekar och karaktärer. Här möter vi Kristian i en avskalad konsert, tillsammans med publiken på scenen. Arrangemanget startar klockan 17.00 och som vanligt ingår en AW-tallrik i entrébiljetten och baren är öppen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida