Stulna örhängen återfunna

De stulna örhängena som nu har återfunnits. Foto: Vänermuseet.

De stulna örhängena från 1800-talet i guld med blå emalj har återfunnits i samband med polisens brottsutredning, meddelar nu Vänermuseet via sin Facebook-sida.

Det var den 15 september som museet utsattes för en stöld och föremålen som stals var historiska smycken som tillhört familjen Lidbeck och som donerats till staden. Smycken som har ett stort värde, både ekonomiskt och historiskt. Nu hoppas man att även halskedjan och hårarbetet ska komma till rätta. Stölden uppmärksammades även i gårdagens TV-program Efterlyst, vilket man hoppas ska hjälpa till att finna övriga smycken. Två män sitter häktade för stölden.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida