69-åring åtalas för narkotikabrott

STOCKHOLM 2017-02-06 Lagboken (Sveriges Rikes lag 2017) fotograferad i Stockholms Tingsrätt. Foto: Anders Wiklund / TT / kod 10040

En 69-årig man från Lidköping åtalas nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott vid Skaraborgs tingsrätt.

Händelsen inträffade den 18 augusti i år då mannen stoppades i sin bil på Framnäsvägen i Lidköping. Mannen är misstänkt för att ha tagit cannabispreparat i sådan mängd att det funnits kvar i hans blod när han framförde sin bil. Mannen åtalas även för ringa narkotikabrott, detta då han olovligen innehaft 1,59 gram cannabisharts, som är narkotika. Det yrkas att beslagtagen narkotika ska förverkas. Mannen har erkänt brotten.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida