Fem Villaspelare med i landslagstruppen

Tre av Villaspelarna som är uttagna att representera Sverige i kommande landskamp. Joel Broberg, Martin karlsson och Christoffer Edlund. Foto: Urban Larsson.

Om några veckor spelar Sverige sina första landskamper på flera år och med i truppen finns fem Villaspelare.

Coronapandemin och annat har gjort att Sverige inte spelat några landskamper på flera år, men den 14-16 oktober är det dags då Sverige bland annat kommer att möta Finland i en turnering i Nässjö. I den 16 spelare stora truppen finns alltså fem Villaspelare med och det är Christoffer Edlund, Joel Broberg, Martin Karlsson. Ludvig Johansson och Martin Johansson.

Landslagstruppen:
Albin Airisniemi, Sandvikens AIK, Anton Andersson, IK Sirius Bandy, Christoffer Edlund, Villa Lidköping BK, Christoffer Fagerström, Västerås SK, Dennis Henriksen, Sandvikens AIK, Henrik Kjellson, Västerås SK, Joel Broberg, Villa Lidköping BK, Linus Pettersson, AIK Bandy, Ludvig Johansson, Villa Lidköping BK, Martin Johansson, Villa Lidköping BK, Martin Karlsson, Villa Lidköping BK, Martin Landström, Västerås SK, Martin Söderberg, Broberg/Söderhamn Bandy, Oskar Vikblad, Edsbyns IF, Tobias Nyberg, AIK Bandy, Viktor Spångberg, Västerås SK.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida