Polishundar ska hitta de som rånar unga i Lidköping

Under tisdagen tränade delar av Polisens hundgrupp i de centrala delarna av Lidköping. Foto: Polisen Skaraborg.
Igår tisdag tränade delar av Polisens hundgrupp sina hundar i de centrala delarna av Lidköping. Inriktningen var spår i stadsmiljö, saksök och lydnad.


En polishund ska kunna spåra upp gärningspersoner i tättbebyggt område såväl som i terrängen. Något som engagerar polisen extra mycket är brott mot unga individer och den senaste tiden har det skett några personrån som drabbat just yngre personer. Polishundarna Robson och Orrby stod redo för att ”hugga” tag i uppdraget att spåra upp gärningspersoner som ägnat sig åt sådant. Polisen fick under dagen även möjlighet att prata med flera Lidköpingsbor, uppger Polisen i Västra Skaraborg på sin Facebook-sida.

 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida